Redirecționează 3.5%

Redirecționează din impozitul pe venit!

Nu te costă nimic. În fiecare an ai puterea de a decide ce se întâmplă cu impozitul tău pe venit. Poți susține și tu educația unui copil la sat fără costuri adiționale.

Vă suntem recunoscători !

Descarcă formularul 

Pașii sunt simpli:

  1. Descarcă formularul și imprimă-l
  2. Completezi secțiunea 1 cu datele tale personale
  3. În cazul în care vrei să redirecționezi 3,5 din impozitul pe venit pentru o perioadă de doi ani, bifează căsuța care menționează acest lucru (Secțiunea 2)
  4. “Suma( lei )”  din secțiunea 2 nu este un câmp obligatoriu. Dacă nu știi cât înseamnă 3,5% în lei, nu scrii nimic. Suma va fi calculată și completată și de către ANAF
  5. Semnezi documentul
  6. Îl depui la centru ANAF de care aparții cu domiciliul SAU ni-l trimiți la sediul asociației, împreună cu împuternicirea și îl depunem noi pentru tine.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la : scoala.lasat@gmail.com

   Dacă doriți să depunem noi formularul 230 cu împuternicire la ANAF în locul dumneavoastră,  vă rugăm să-l completați, după care să ne scrieți email pentru a vă putea trimite și împuternicirea la semnat. Ulterior ambele trebuie trimise la sediul asociației noastre în original.

  Puteți completa și online direct de pe platforma : www.redirectioneaza  . Însă trebuie imprimat și trimis în original la adresa noastră în caz că nu-l depuneți personal la ANAF.